Selasa, 6 Oktober 2015

Antara kelebihan guna Autodownline123

Apa Itu Sistem Autodownline + ToneExcel?
----------
.
Ianya sebuah laman web untuk kita promosikan bisnes Toneexcel, sama macam web-web promosi yang lain..
.
Cuma kelebihan web ni ialah, ia dilengkapi sistem penyusunan downline secara automatik setiap kali ada pendaftaran baru dibawah antara link berikut:
.
1- link sistem sendiri (admin)
2- link upline kita ( dari 2 upline diatas)
3- link kita sendiri
.
Berbeza dengan laman web yang lain..
Anda promosi, anda dapat, tapi downline anda tak dapat..
.
Anda boleh lihat laman dan daftar
DISINI》》》DAFTAR PERCUMA
Tapi web autodownline
1- Upline promosi, dia dapat, kita pun dapat downline..
2- Anda promosi, anda dapat, downline anda pun dapat..
3- Admin promosi, kita dapat, downline pun dapat..
.
Jadi, sama-sama akan dapat downline..
Mungkin cepat atau lambat sahajalah..
.
Tetapi komisyen anda bukanlah dibayar oleh Admin Sistem ADL..
.
Komisyen anda dibayar oleh syarikat Toneexcel Sdn Bhd..
.
. Label
===
Bagaimana Sistem Ni Beroperasi?
===
.
1- Bina Network percuma dahulu (lock position) nak bayar terus lagi bagus.
2- Dah ada network, baru upgrade keahlian kepada premium members (RM 100)
3- Jika masih tiada network di bawah lagi, disarankan untuk upgrade juga, kerana akaun ADL akan expired dalam 30 Hari, dan selalu baca post di group utk dapatkan info dan bahan promosi atau teknik yang sesuai anda gunakan nanti.
4- Sudah layak menjana komisyen sekiranya ada downline dibawah anda turut upgrade..
.
.
** Maksud premium members ialah downline akan didaftarkan sebagai pengguna simkad Toneexcel.
Apa Pengguna Tone Excel DAPAT??
***********************************
ToneExcel memang tiada tandingan dengan PRABAYAR lain yg ada di Malaysia, masih tetap ranking pertama 5 tahun berturut2. Betapa rugi sekiranya tidak berToneExcel.
Satu2nya prabayar yang membayar balik kepada pengguna, selagi guna Hp selagi itu dpt balik $$$$... dan ia boleh diwariskan. So, BANTU diri dan keluarga anda sendiri sebelum bantu orang lain yang sudah tentu kaya semakin kaya.
Fikir dan buka minda,
● berapa tahun anda dan keluarga anda guna Hp ???
● pernahkah anda dibantu/diberi $$$$ oleh syarikat telco itu ???
● pernahkah syarikat telco itu memberi insuran percuma ???
● pernahkah syarikat itu memberi pakej umrah percuma ???
● pernahkah ????
Kalau betul pernah ada, mana buktinya ???
Kalau tiada, JANGAN buang masa dan rugi duit anda dan keluarga anda.....

... sebab di ToneExcel ada bagi :
■ percuma kredit RM30 setiap pengguna baru
■ percuma kekal nombor lama
■ REBET CASH 3% setiap kali top up di mana2 kedai
■ REBET CASH 7% setiap kali top up autoreload
■ percuma data internet 1GB setiap kali top up RM30
■ percuma kredit RM20 setiap kali top up RM50 = total RM70
■ komisyen RM20 setiap kali daftarkan keluarga anda sebagai pengguna baru
■ komisyen sehingga 26% setiap kali keluarga anda isi top up dan komisyen ini dibayar sampai bila2
■ dapat Big Point setiap kali isi top up walaupun top up RM5
.....kumpul Big Point itu anda boleh tukar jadi barang :
● tiket AirAsia ke seluruh destinasi
● tiket wayang
● tiket konsert
● smartphone
● tablets
.....setiap pengguna dpt diskuan 30% - bilik penginapan hotel TuneHotel di mana saja.
......ada percuma lagi :
■ PA Insuran RM 100,000
■ Pakej Umrah
■ Pakej percutian Bali
■ Bonus tahun baru
■ Jemputan Anual Dinner ToneExcel
.....ada peraduan cabutan bertuah lagi :
■ cabutan harian (Pemenang : RM500)
■ cabutan mingguan (Pemenang : Smartphones)
■ cabutan bulanan (Pemenang : RM200)
■ cabutan tahunan (Pemenang : Perodua Myvi 1.5-nombor 1 hgga 5)
.....jaminan yang sangat terjamin :
■ Liputan sangat meluas (coverage under Celcom)
■ Top up ada jual di mana2 (sebut aje top up Tunetalk)
■ Big point tidak akan luput sampai bila2
■ Komisyen top up 26% boleh diwariskan
■ Komisyen dibayar terus masuk bank
■ Komisyen dibayar 3X sebulan pada 11, 21, dan 30hb
....tidak perlu ragu-ragu sebab ini :
● BUKAN BISNES
  Ini keperluan zaman sekarang
●Jom menjadi yang terawal mengunakan
  AutoDownLineFAST8K》》 DAFTAR PERCUMA



Jom meroket
Daftar percuma
Sekian...
#lambattinggal
#roadto8kpermonth
Whatsaap》》0137391411


j.mp/autodownlineFAST♡8K

Tiada ulasan: