Sabtu, 10 Oktober 2015

3 langkah mudah menyertai autodownline123

3 langkah mudah menyertai autodownline123

Teknik Penajaan AutoDownLine Tahniah! dengan membuka AutoDownLine Account, anda sebenarnya telahpun memulakan perniagaan ini. Anda hanya perlu mempromosikan Personal Link anda iaitu http://AutoDownLine123.com/?ref=50512 DAFTAR PERCUMA

Bagi ahli-ahli yang baru dan belum lagi memperkenalkan diri,untuk memperkenalkan diri anda agar rakan-rakan yang lain dapat mengenali dan membantu anda. Sila lawati Group Facebook Jutawan FB yang telah disediakan bagi membincangakan Aplikasi AutoDownLine ini. Anda juga dijemput untuk "add fren" dengan Shamsudin Zakaria, Admin AutoDownLine System. Setujukah anda jika saya katakan, 99.99% kegagalan Biz berpunca daripada TIADA NETWORKING? Biasanya, sebelum melakukan sesuatu Biz, kita perlu mengeluarkan MODAL dahulu, then baru boleh develop network, betul kan? BERBEZA dengan Teknik AutoDownLine, Kita akan develop network kita dahulu sebelum kita memulakan biz yang di tawarkan. Anda di beri peluang selama 30 hari untuk TEST kemampuan diri anda untuk develop network anda TANPA sebarang bayaran. Hanya 3 langkah mudah untuk sertai dan ajak orang lain untuk join AutoDownLine. Ianya semudah 123 saja :-                                          
SIGNUP FREE MEMBER DULU DISINI》DAFTAR PERCUMA

Setelah sign-up, anda akan diberi ID AutoDownLine dan web replika AutoDownLine kepunyaan anda. BINA RANGKAIAN PERNIAGAAN (DEVELOP NETWORK) Dengan mengajak mereka sign-up AutoDownLine di bawah link AutoDownLine anda, mereka akan jadi sebahagian daripada rangkaian perniagaan (network) anda.System akan automatically park mereka di dalam Team anda. So, antara minta duit kat client berbanding minta client sign-up Free AutoDownLine akaun... mana lagi senang? BERTINDAK Bila sudah terbukti diri anda berkemampuan untuk develop network, barulah anda "BERTINDAK" untuk menyertai biz ini. Dengan menyertai AutoDownLine, anda akan mendapat perkhidmatan yang disediakan kepada anda dan pelanggan anda iaitu; Membina network anda dan client anda. System akan daftarkan Tone Excel dimana IDP penaja adalah IDP anda didalam Tone Excel untuk client anda di dalam network AutoDownLine. System akan pos laju simkad dan buku panduan kepada client anda. Tugas anda dan client anda dalam biz Tone Excel telah dipermudahkan, hanya promosikan link AutoDownLine masing-masing, ajak kawan sign-up free AutoDownLine dan keep-in touch dgn mereka. - bermakna anda tak perlu simpan stok simkad dan jumpa client langsung. Dengan Teknik AutoDownLine, kita beri orang peluang untuk develop network mereka dahulu, sebelum mereka sertai biz Tone Excel anda. Senang jer nak dapatkan downline...

SIGNUP FREE MEMBER DULU DISINI》》》DAFTAR PERCUMA

Tahniah ya.. Mail Box anda dah mula dihujani prospek!! Senang kan.. duduk rumah pun dapat prospek. Tak perlu susah2 fikir.. Kat mana la nak cari prospek ni??? Ish.. ada ke orang berminat ngan bisnes aku ni?? Tapi dah dapat prospek.. jangan biar jer. Kena la follow up bg diorang jelas ttg bisnes Tone Excel ni. Lagi cepat diorang faham lagi cepat la diorang join!! Ingat! Peranan kita.. terus berkongsi bijak peluang Tone Excel agar semakin ramai menikmati kehidupan lebih bermakna! Best tau dapat tolong orang lain capai apa yang mereka impikan dalam hidup. Tone Excel adalah platform yang mudah untuk itu..FAST ACTION FAST RESULT!! So disini, saya berikan beberapa tips follow up berkesan (terkumpul hasil pengalaman). Ia melibatkan langkah2 seperti tool say something, SMS, email dan TELEFON bagi meyakinkan prospek tentang bisnes ini. Selain daripada itu, anda juga boleh add mereka sebagai rakan facebook anda. Jadi prospek anda bebas bertanya sebarang persoalan tentang Tone Excel mahupun AutoDownLine. Haaa... takde pun saya suruh anda jumpa2 kan?? Very the simple..  Level 1

🔰SIGN-UP FREE MEMBER DULU

🔰BINA RANGKAIAN PERNIAGAAN (DEVELOP NETWORK) 

AUTO DOWNLINE TONE EXCEL 

👉🏼 gerak kerja secara berkumpulan (bekerjasama). Downline DIBANTU oleh upline2. Upline akan beri spillover (free downline) setelah matrix 10x1 cukup dan lebihan terus ke downline. 

👉🏼Jadi inilah amat membantu, sekiranya seseorang itu TIDAK pandai menaja, MALU menaja. Jadi kita ada tenaga sokongan di belakang kita. Konsepnya kalau downline berjaya, barulah upline berjaya. Sama2 berjaya, baru lebih semangat tiada yang EXPIRED simkad. Sama2 dapat PASIF INCOME. Bukan Upline sorang2 yg banyak income. Buktinya terbukti ?

👉🏼Tapi daripada pendapat saya dua-dua ini ada kelebihan tersendiri.. cuma masalah sekarang ramai yg TIDAK PANDAI MENAJA, MALU NAK MENAJA, MALAS NAK MENAJA.... dan sebab masalah itu ramai yg takut nak JOIN... ada plk yg EXPIRED simkad sebab tak nampak hasil lagi.... yg bertahun join tapi income sebegitu aje akhirnya downline plk mati...

👉🏼so dimanakah kejayaan kita jika ada downline kita yg masih gagal... adakah kita pentingkan diri sendiri... downline topup kita dapat income... sedangkan apakah yg pernah kita bagi pd downline ????

👉🏼 Konsepnya mudah upline bantu kita....kita bantu downline....tp sy percaya upline x henti2 utk membantu supaya kita sama2 berjaya,itu untungnya kita bernaung di bawah familyautodownline...sy suka kerja berkumpulan.....tahniah buat yg dah upgrate....kipidap#lambattinggal

Tiada ulasan: